Ruskan näyttely -tulokset

avoinluokka

Tuusula Summer Show, TUUSULA 07.07.2019: Sara Nordin, Ruotsi : H

valitettavasti arvostelu on kirjoitettu ruotsiksi ja sen verran epäselvällä käsialla, että sen kopiointi tähän ei onnistu.

Himoksen erikoirsnäyttely, JÄMSÄ 07.10.2018: Erja Nummi :  EH

Oikea tyyppi ja mittasuhteet. Hieman kevytpiirteinen pää, jossa kuono-osa voisi olla voimakkaampi. Riittävä rungontilavuus. Hyvä selkä. Niukka eturinta ja kovin lyhyt rintalasta, jättää lanneosan pitkäksi. Tasapainoiset kulmaukset. Alaskiinnittynyt, tänään niukkahapsuinen häntä. Hieman luisu lantio vie tehon takaliikkeestä. Tänään kovin niukassa turkissa.

nuortenluokka

Lahden ryhmänäyttely, LAHTI 1.5.2018: Mari Pajaskoski : H

1v9kk keskikokoinen, hieman kevyt luustoinen, aavistuksen pitkärunkoinen, hyvä kallon vahvuus ja leveys, kookkaat korvat, hännässä J-koukku, riittävästi kulmautunut edestä ja takaa, liikkuu riittävällä askelpituudella mutta kovin kinner ahtaasti takaa ja vielä löysästi edestä, alaleuka voisi olla hieman vahvempi, seistessä ulkokierteiset takaraajat, miellyttävä luonne.

Siilinjärven erikoisnäyttely, SIILINJÄRVI 25.03.2018: Unto Timonen : H

Hyvän kokoinen nuori narttu, hyvä piirteinen pää, hyvin kulmautunut etuosa, riittävä raajaluusto, hyvä rungonmuoto, hyvä kinnerkulma, liikkuu pihdissä ja voimattomasti takaa.

juniorluokka

Sipoon ryhmänäyttely, SIPOO 07.05.2017: Marja Talvitie : H

Hieman tuhdissa kunnossa esitetty. Kokoonsa nähden kevytluustoinen tyttö. Otsapenger voisi olla selvempi. Hieman kookkaat korvat. Kovin löysät kyynärpäät. Hieman lyhyt ja laskeva lantio, erinomainen karvanlaatu. Liikkuu kovin kinnerahtaasti takaa, löysästi ja kierien edestä. Vielä lieväyläpurenta.

pentuluokka

Kaapelitehtaan pentunäyttely, HELSINKI 15.01.2017: Jetta Tschokkinen : PEK1

5kk, oikean kokoinen, oikeat nartun mittasuhteet. Riittävän vahva pää. Hieman pehmeät korvat vielä. Riittävän kaula. Ikään nähden hyvä runko ja eturinta. Tyypilliset kulmaukset, oikein kannettu häntä. Vielä takaa kinnerahdas liikkeessä ja seistessä. Tarvitsee vielä aikaa ja harjoitusta.