Naavan näyttely-tulokset

avoinluokka

Lappalaiskoiren erikoisnäyttely, MESSILÄ 3.10.2020: Tuula Pratt: ERI
Hyvä korkeuden ja pituuden suhde. Oikea pään sivuprofiili, täyteläisyyttä voisi olla enemmän, juurikin kallossa ja silmien alla. Hyvä kaula ja ryhti. Normaalit raajojen kulmaukset, hyvä luusto. Aavistuksen alaskiinnittynyt häntä joka saisi kiinnittyä paremmin. Hieman ahtautta takana. Riittävä askelmitta. Ponnekkuutta saisi olla enemmän. Kaunis turkki.

juniorluokka

Tuusula Summer Show, TUUSULA 07.07.2019: Sara Nordin, Ruotsi : H

arvostelu kirjoitettu sen verran epäselvällä käsialla, että sen kopiointi tähän ei valitettavasti onnistu.

Kouvolan ryhmänäyttely, KOUVOLA 02.03.2019: Unto Timonen : EH/4

Hyvän kokoinen, hieman pitkärunkoinen juniori. Hyvä pää. Hyvin kulmautunut etuosa. Hyvät raajat & käpälät. Hyvä ylälinja. Hieman luisu lantio ja alaskiinnittynyt häntä. Hyvä polvi- ja kinnerkulma. Hyvä turkki. Kevyt sivuliike.

pentuluokka

Lahden pentunäyttely, LAHTI 21.10.2018: Mari Pajaskoski : PPEK-

5,5 kk. Erittäin hyvä tyyppi ja mittasuhteet. Kokoon ja ikään sopiva raajaluusto. Oikeat pään ja kuonon mittasuhteet. Hieman kevyt alaleuka. Riittävä otsapenger. Riittävä eturinta. Niukahkosti mutta tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu sivulta tasapainoisesti, hieman lyhyellä askeleella, vielä hieman ahtaasti takaa, ikäisekseen ok edestä.. Karva tänään hieman liukasta ja niukkaa. Esiintyy hyvin.

Himoksen erikoisnäyttely, JÄMSÄ 7.10.2018: Marja Talvitie : PPEK-

Hyvä päinen ja ihana, mittasuhteiltaan hyvä tyttö. Kauniit korvat. Riittävät takakulmaukset, mutta löysät kyynärpäät. Hieman liian laskeva lantio. Puutteellinen polvikulma. Seisoo ja liikkuu takaraajat rungon alla hieman lyhyellä askeleella ahtaasti. Häntä saisi kiertyä paremmin selälle liikkeessä. Hyvä karva.