Kivan toppapuku

Kuten viime tekstissä lupasin, niin heti kun flunssa vain antoi myöden lähdettiin tuohon viereseen metsään rämpimään koirien ja canonin kanssa, pääasiassa ajatuksena saada edes jonkun sorttinen kuva Kivan uudesta hienosta (tyttömäisestä) vaatteesta. Onhan se aika suloinen tuo päällä, pääasia on kuitenkin se, ettei puku millään haittaa Kivan menoa, eikä sen päälle pukeminenkaan ole mitenkään työn ja tuskan takana (muuten kuin sen takia, koska pienellä on aina niin kova into kun lähdetään ulos 😀 ).

Koirilla oli oikein hauskaa metsässä, nauttivat kun pääsivät juoksemaan vapaana, ja allekirjoittanut oli kovin tyytyväinen kun kukaan muu ei keksinyt olla silloin liikkeellä vaan saatiin rauhassa rymytä kolmistaan metsässä 🙂 .


Soman talven riemua

Lisää tämän päiväistä talven riemua löytyy täältä.

En nyt millään muista muistinko viime blogiin kirjoittaa siitä, kun Soma tapasi ystäväni labradorinnoutajapojan, Lionelin, joka kantaa virallisesti nimeä Sidewild Unlimited Speed. Lionel on oikeen mukava toimealias pakkaus, josta jopa Soma tykkäsi (toisin kuin Kiva silloin kesällä…). Tosin, Soma tykkäsi enemmänkin vain paimentaa Lionelia ympäri metsää, mutta toimihan se niinkin. Tuolloin oli myös canoni mukana ulkoilemassa, kuviakin tuli napattua, mutta kun pääsin niitä muokkaamaan loppu tulos oli se, että Somasta oli 1 ainut onnistunut kuva, Lionelista sitten vähän enemmän.


Ainut onnistunut kuva Somasta 8. marraskuuta


Lionel

Lisää kuvia ylväästä Rantaleijonasta.

Myös Kiva tapasi tuolloin Lionelin uudestaan, kun kävin vaihtamassa kotona koiraa ennen kuin lähdin saattamaan Lionelia ja Nettaa takaisin metroasemalle. Aluksi Kiva vähän jänskäsi, mutta kun vähän aikaa käveltiin rinnakkain niin Kivakin ymmärsi että Lionel on ihan kiva poika (ainakin kun se on rauhallinen, jos Kivalta kysytään 😀 ), johon voi ehkäpä tutustuakin, ainakin ensi kerralla, kun toivottavasti saadaan koko kööri kerralla mukaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.