Tammikuu

Lisää kuvia tammikuulta

Ei varmaan voi sanoa kuin että voi luoja! Tuntuu että täällä ollaan oltu koko ajan menossa ja tekemässä jotain ja tunnit kotona on jäänyt vähälle. Sinällää ihan paikkaansa pitävää, opiskelut on vienyt toki aikaa ja niiden johdosta kotonakin on ollut koko ajan jotain tekemistä. Ja tuleva karvatonkin asukki tuottaa omaa tekemistään ennen toukokuuta.

Koirienkin kanssa ollaan onneksi keretty tekemään ja touhuamaan. Olen myös kierrellyt vähän enemmän ympäriinsä ja löytänyt tästä vierestä aikas kivoja lenkkimaastoja, noiden vanhojen tuttujen rinnalle! Yksinäistä on sellainen tosi laakea kallio, mistä nuo tammikuiset kuvatkin on, ja siellä kelpaa kyllä koiriakin päästää juoksemaan (ja kyllä koirat muuten tykkääkin 😀 ).
Mitään sen suurempia ei oikeastaan kuitenkaan olla tehty, tosin meillä sairastettiin molempien koirien osalta lievästi kennelyskä, ensin Soma ja sitten Kiva. Aluksi näytti ettei kennelyskän takia päästäkään Kivan kanssa kasvattajan järkkäämään silmätarkkiin, mutta onneksi sitten päästiinkin, tosin oltiin sitten ihan vikoina vuorossa jotta tartuntamahdollisuudet olisi sitten mahdollisimman pienet. Samalla tarkastettiin Kivalta myös polvet. Polvet oli 0/0 ja silmätkin oli terveet, tosin pieniä pigmenttimuutoksia löytyi sitten pentuaikojen. Kiva käyttäytyi oikein kivasti, vähän tarkastustilanteessa jänskätti kun lääkärillä oli niin jänniä välineitä. Niin ja samalla kertaa luovutettiin myös verta Hannes Lohen tutkimuksia varten 🙂 .

Muuten ollaankin elelty hiljaiselossa ja nautittu vaan lenkkeilystä. Ja samalla meiningillä mennään nyt hetken aikaa, kunhan maha saadaan pieneksi taas niin on kivempi sitten taas touhuilla enemmän 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.